Tarif Nunta Botez Concert AntoniaTarif Nunta Botez Concert Antonia

Click aici pentru Tarif Nunta Botez Concert

Tipuri de evenimente la care participa Antonia: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci.

Recital: 45 min.

Formula scenica: Dansatori

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.

Gen muzical: Pop, Club, House
Recomandare: Cluburi, petreceri private, baluri de boboci, concerte, evenimente in aer liber.

Onorariul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii si preturi, contactati Attitude Music – Impresar Antonia.

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de Tarif Nunta Botez Concert.

Colaborarea sa cu Tom Boxer a adus hituri ca „Roses on Fire” (succes de top in Olanda si Polonia) si „Morena” (succes ce a depasit granitele Europei si a fost cea mai difuzata piesa din tara in luna Februarie 2010). Urmatorul hit a fost „Shake it Mamma”, aflat in heavy rotation la radiouri foarte mari din Europa si nu numai. In vara lui 2012, Antonia a lansat videoclipul „Jameia” si a reusit sa faca un hit din fiecare piesa pe care a lansat-o, asa ca inceputul lui 2013 trebuia sa aduca un nou cantec de succes, piesa “Marabou” urmat de „Hurricane” alaturi de Puya.

Antonia Official

Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Antonia, impresariat Antonia, impresariere Antonia, pret Antonia, contact Antonia, concert Antonia, agentie impresariat, Tarif Nunta Botez Concert Antonia, Antonia pret nunta, Antonia pret evenimente, Antonia pret botez, Antonia tarif nunta, Antonia tarif botez, Antonia tarif evenimente, band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Antonia, Antonia onorariu evenimente, onorariu artisti