tarif-nunta-ion-din-romania-impresar-tarif-botez

Tarif Nunta Botez Concert Ion din Romania

Click aici pentru Tarif Nunta Botez Concert

Tipuri de evenimente la care participa Ion din Romania: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, Mall, baluri de boboci, nunti, botez.

Recital: 45 min.

Formula scenica: Ion si Micky

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.

Gen muzical: Etno

Recomandari: Concerte, evenimente publice, evenimente private, nunta, botez, aniversare.

Onorariul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii si preturi, contactati Attitude Music – Impresar Ion din Romania.

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de Tarif Nunta Botez Concert.

Simpaticii baieti Ion si Miki continua proiectele etno intr-o formula noua si cu o prezeta scenica imbunatatita. In spectacole au introdus cateva elemente noi cum ar fi:Dj care face ca atmosfera sa fie si mai incendiara.  La inceput a pornit ca un proiect ce aa adus initial la reinventarea muzicii etno, adica la un sound futurist, cu un iz balcanic iar in prezent ajuns sa dezvolte si sa combine muzica de club cu instrumentatie etno si  interpretare putin  diferita de cea cu care am obisnuit publicul, in cateva cuvinte o muzica de dance , comerciala si pt inceput in limba engleza promitand pe parcurs ca genul sa se indrepte si spre alte limbi internationale asta neintelegand ca nu vor exista  melodii in limba romana, melodii atat din folclor cat si melodii dezvoltate si compozitii proprii. Daca pentru nunta, botezul, petrecerea dumneavoastra sau concerte electorale organizate in aer liber va doriti un program de muzica Etno de calitate , cea mai buna trupa de 2 baieti Etno – dance, Ion din Romania este alegerea perfecta.

Ion din Romania Official

Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Ion din Romania, impresariat Ion din Romania, impresariere Ion din Romania, pret Ion din Romania, contact Ion din Romania, concert Ion din Romania, agentie impresariat, Tarif Nunta Botez Concert Ion din Romania, Ion din Romania pret nunta, Ion din Romania pret evenimente, Ion din Romania pret botez, Ion din Romania tarif nunta, Ion din Romania tarif botez, Ion din Romania tarif evenimente, band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Ion din Romania, Ion din Romania onorariu evenimente, onorariu artisti

Comments (1)

Comments are closed