Tarif Nunta Botez Concert RalukaTarif Nunta Botez Concert Raluka

Click aici pentru Tarif Nunta Botez Concert

Raluka participa la urmatoarele tipuri de evenimente: Concerte, evenimente publice, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

Recital: 45 min.

Formula scenica: Dansatori, DJ 

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.

Gen muzical: pop-dance

Recomandari: Concerte, evenimente publice, evenimente corporate, cluburi, nunta si botez.

Onorariul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii si preturi, contactati Attitude Music – Impresar Raluka

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de Tarif Nunta Botez Concert.

In anul 2008 a inceput prima sa colaborare in muzica cu DJ Sava. Cele trei single-uri care au propulsat-o la nivel de preferata a cluburilor si a radiourilor romanesti sunt ‘September’, ‘I Like the Trumpet’ si ‘Love You’. Momentul a venit insa pentru ca Raluka sa se lanseze in cariera solo. Single-ul sau de debut, ‘Out of your Business’ este produs de catre celebrul duo format din Connect-R si Chris Mayer si arata o evolutie spre muzica internationala de club.In vara lui 2012, Raluka s-a transformat intr-o diva senzuala pentru videoclipul “Surrendered My Love”.

Raluka Official

Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Raluka, impresariat Raluka, impresariere Raluka, pret Raluka, contact Raluka, concert Raluka, agentie impresariat, Tarif Nunta Botez Concert Raluka, Raluka pret nunta, Raluka pret evenimente, Raluka pret botez, Raluka tarif nunta, Raluka tarif botez, Raluka tarif evenimente, band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Raluka, Raluka onorariu evenimente, onorariu artisti