TEQUILA PARTY – BY WILMARK & BETTY

O calatorie muzicala si de dans in jurul lumii !
Un show de muzica si dans cu o durata de 50 minute cu multiple schimburi de costume, intre, 4 – 12 dansatori In functie de spatiu si eveniment, percutionist si DJ, sau trupa cu 5 instrumentisti( Costume Brasil, Cuba, Cancan, Disco… Etc

Tequila Party este disponibil in mai multe variante adresate tuturor tipurilor de evenimente care includ evenimente, concerte organizate de primarii open air carnaval, show personalizat pentru nunta sau alte evenimente private

LANSARE PIESA SI VIDEOCLIP NOU BETTY & WILMARK FEAT. JIMMY – VENTE PA’CA

 Betty & Wilmark feat. Jimmy – Vente Pa’ca


Betty & Wilmark feat. Jimmy - Vente Pa'caBetty și Willmark fac echipă bună împreună. Artiștii sunt deja la a treia colaborare lansând azi frumoasă piesă cu videoclip “Vente Pa’ca”, un feat. cu Jimmy, proiect început chiar acum doi ani, în colaborare cu Sprint Music. În plus, Betty și Willmark fac senzație cu show-ul lor, Tequila Party, unde merg acolo unde sunt invitați cu mulți dansatori, percuționist, schimbări de costume Band și multe alte surprize.
“Vente Pa’ca” este o piesă fresh, pozitivă, la care am lucrat cu drag. Filmările videoclipului au durat o noapte întreagă în care ne-am distrat pe cinste! A fost o petrecere alături de prieteni, nicidecum o zi de muncă.  Am avut parte de o echipă profesionistă de la Gasca Production care a știut cum să surprindă momentele speciale, dansatori extraordinari, oameni frumoși și petrecăreți. Toți cântăm, dansăm, la fel cum se întâmplă și la concertele noastre, o nebunie totală. Piesă a fost lucrată de Gasca Production si Gasca Production împreună  cu Willmark și Jimmy, fiecare și-a pus amprenta pe muzică, versuri și sound și suntem foarte încântați de rezultat”, povestește Betty,

“Piesa a fost o poveste spontană. Probabil acesta este și motivul pentru care a ieșit așa bine. Betty cu Will au dat tonul și s-au gândit că ar fi interesant să vina o a treia voce care să fie în contrast cu spaniolă, și mă bucur că s-au gândit la mine. Am intrat în film imediat și am scris strofă la fel de repede. Mi-a plăcut mult la filmări de tatăl lui Willmark, care este mai “de actiune” decât mulți oameni care ies astăzi în cluburi. Clipul a fost filmat la scurt timp după și a fost pe cât de obositor, pe-atât de distractiv. Ne-am întins de la 4-5 după masă până la 4 dimineață, dar am mâncat pizza, am băut, am ascultat muzică bună și am dansat toată seară – cine nu ar vrea să numească asta “munca”?! Cred că cine vede videoclipul simte imediat vibe-ul pozitiv. Totul a fost foarte natural – o petrecere în toată regulă, fără prea multă coregrafie. Singură “regula” a fost că toată lumea a fost obligată să se simtă cât a putut de bine. Și a ieșit!”, spune și Jimmy.

De asemenea, Willmark este la fel de încântat de acest videoclip în colaborare cu Betty și Jimmy, mai ales că tatăl vedetei li s-a alăturat la filmări.

“Ma bucură faptul că toate proiectele noastre decurg frumos în armonie. Oamenii cu care lucrez sunt deja că o familie. Aveam nevoie de niște personaje cât mai reale în videoclip, pentru partea de intro unde eu sunt răpit pe stradă am lucrat cu un actor și cascador profesionist Cosmin Padureanu care a jucat alături de Steven Seagal iar totul a decurs foarte natural. Atmosferă pe care o redam este forate aproape de vibe-ul latin, de aici apariția tatălui meu care s-a distrat alături de noi toată noaptea. Apariția lui Jeuany, un dansator extraordinar care ne însoțește la toate evenimentele, are o apariție frumoasă și exotică în videoclip”, a adăugat Willmark.

Betty & Wilmark feat. Jimmy – Vente Pa’ca

Pentru impresariat / booking concerte evenimente:

Tipuri de evenimente la care participa Betty si Wilmark:
Concerte, evenimente publice,concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

Formula show:
Betty si Wilmark – Tequila Party+ Band
Betty si Wilmark – Tequila Party + DJ si dansatoare
Recital: 50 min. O calatorie muzicala si de dans in jurul lumii un Show interactiv cu multiple schimbari de costume (brasil cu pene, cancan, disco romanesc… etc)

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.
Daca optati pentru varianta cu Band este necesar BACKLINE 

Pretul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Daca ati stabilit data evenimentului, pentru rezervarea datei concertului cu Betty Stroe, este necesara semnarea unui contract si achitarea unui avans de 50% din valoarea contractului deoarece artista se considera a fi rezervata din momentul in care contractul a fost semnat si avansul virat!
Pentru detalii si preturi concerte 2017, contactati Gasca Production impresariat

Program :
Luni – Vineri  9.00 – 19.00
Sambata 10.00 –  16.00

Tel : 0756011001

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact.

 

Tags: , , , , , ,