TEQUILA PARTY – BY WILMARK & BETTY

O calatorie muzicala si de dans in jurul lumii !
Un show de muzica si dans cu o durata de 50 minute cu multiple schimburi de costume, intre, 4 – 12 dansatori In functie de spatiu si eveniment, percutionist si DJ, sau trupa cu 5 instrumentisti( Costume Brasil, Cuba, Cancan, Disco… Etc

Tequila Party este disponibil in mai multe variante adresate tuturor tipurilor de evenimente care includ evenimente, concerte organizate de primarii open air carnaval, show personalizat pentru nunta sau alte evenimente private

Tarif Nunta BambiTarif Nunta Bambi

Click aici pentru Contact Impresar

Tipuri de evenimente la care participa Bambi: Concerte, evenimente publice, evenimente private, nunta, botez, aniversare.

Gen muzical: Populara,  muzica greceasca, muzica sarbeasca, etno si muzica machidoneasca

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.

Gen muzical: Dance, pop cu influente muzica greceasca, muzica sarbeasca, etno si muzica machidoneasca

Recomandari: Concerte, evenimente publice, evenimente private, nunta, botez, aniversare.

Pretul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatiile artistice, concerte, formula scenica sau preturi onorarii artisti 2018, contactati Gasca Production – Impresar Bambi

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Primul lor album se numeste „Biletele de dragoste” si a fost lansat in august 2001. Contine piesa care le-a facut cunoscute pe fete: `Doi ochi caprui`. `Biletele de dragoste` s-a vandut in decurs de 8 luni in peste 100.000 de exemplare iar cele doua piese care au beneficiat de videoclip (`Doi ochi caprui` si `Intoarce-te`) s-au situat saptamani in sir in toate top-urile de specialitate. De-a lungul anilor Ralua si Denisa lanseaza impreuna mai multe albume de succes si aleg ca odata cu maturizarea lor artistica sa adopte un nou stil: etno. Fetele si-au surprins fanii interpretand foarte frumos piese grecesti, machidonesti si chiar sarbesti, muzica lor fiind perfecta pentru petrecerile care dureaza pana in zori.

Trupa Bambi Official

Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Bambi, impresariat Bambi, impresariere Bambi. pret Bambi, contact Bambi, concert Bambi, agentie impresariat, Tarif Nunta Bambi, Bambi pret nunta, Bambi pret evenimente, Bambi pret botez, Bambi tarif nunta, Bambi tarif botez, Bambi tarif evenimente. band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente. tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Bambi, Bambi onorariu evenimente, onorariu artisti.